BMI berekenen

Bereken gratis je BMI

Ben je benieuwd naar je BMI, oftewel body mass index? Met onze gratis calculator bereken je dit gemakkelijk! Op basis van je BMI kun je er gemakkelijk achter komen of je kampt met overgewicht of ondergewicht. Wil je graag afvallen of aankomen? Kijk dan ook eens naar onze caloriebehoefte calculator, of onze andere handige gratis tools.

Wil je graag accuraat het vetgehalte van je lichaam meten? Dan is onze elektronische BMI vetmeter wellicht wat voor je!

Bereken gratis je Body Mass Index

Systeem
Gewicht (in KG)
Lengte (in CM)

Body Mass Index schrijven

Ondergewicht: onder de 18,5
Normaal gewicht: 18.5 tot 25
Licht overgewicht:  25 tot 30
Obesitas klasse I: 30 tot 35
Obesitas klasse II: 35 tot 40
Obesitas klasse III: 40 of hoger

Is je BMI niet in orde en wil je hier graag wat aan doen? Neem dan een kijkje in onze webshop, wij bieden diverse hulpmiddelen en trainingsapparaten aan om je te helpen weer op het juiste gewicht te komen!

Bolusso, je gezondheid in goede handen!

Wil je tot het uiterste gaan en je doelen bereiken? Dan kunnen wij je zeker helpen! Wij van Bolusso zijn gespecialiseerd in de sport & gezondheid sector en hebben onze eigen productlijn opgezet. Onze productlijn is speciaal ontwikkeld om mensen te helpen om met minder inspanning meer resultaat te behalen! Daarnaast zijn al onze fitnessapparaten zeer functioneel waardoor je ook nog eens tijd bespaart tijdens het doen van je work-out! Ook geven wij aan iedereen, of je nou klant bent of niet gratis advies over eventuele vragen op sport of gezondheid gebied. Ben je nieuwsgierig geworden? Neem dan een kijkje in onze webshop! Of neem contact met ons op.

Ontdek meer gratis tools

Wil je meer gratis tools ontdekken waarmee je je sport een gezondheid doelen kunt behalen! Neem dan een kijkje op onze tools pagina. Op deze pagina vind je al onze gratis calculators, excel sheets en nog veel meer! Wil je het als eerste horen als weer een nieuwe tool uitkomt? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief! Dit kun je doen door je in te schrijven via het formlulier hieronder.

    De waardering van bolusso.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.1/10 gebaseerd op 64 reviews.