Beoordelingen
  1. Dayun 2022-06-30 11:22:58

    Na 5-6 keer te gebruiken mijn litteken aaanzienlijk verminderd!
  2. Katherina0297 2022-06-20 19:35:32

    Heerlijk om tot rust te komen, de warmtefunctie is ook ideaal
  3. RieksH 2022-06-18 17:22:55

    Werkt perfect, ook ideaal te gebruiken als rugsteun op een harde stoel.
  4. HealthyGeorgina 2022-06-14 18:40:40

    ik gebruik deze hometrainer nu enkele weken en hij bevalt super!!! Vooral de leuning voor je rug is echt heel chill voor tijdens het fietsen!
  5. GillianB6 2022-06-06 18:35:36

    handig om een bruik tintje te houden in de winter
  6. AnnevdDoes 2022-06-06 11:23:07

    Het helpt mij tijdens verkoudheid om sneller beter te worden.
  7. AnneSophie98 2022-05-08 18:53:09

    wekrt goed, gebruik hem zelf al warming up voor het hardlopen
  8. HarryMulisch 2022-05-04 18:39:02

    Ideaal om lekker thuis te sporten en lekker zo een rugleuning.
  9. Jermo71 2022-04-12 17:27:02

    Erg goed product, deed wel pijn in het begin maar na een paar sessies geen last meer.
  10. JasperVP 2022-03-24 18:37:33

    Goeie hometrainer voor een schappelijke prijs
  11. JobGelderman 2022-03-15 18:49:04

    Ik ben 82 jaar en gebruik hem dagelijks in verband met mijn chronische aandoening. Werkt goed zittend en is een prima alternatief voor een hometrainer.
  12. SjuulPM 2021-08-18 14:38:04

    Werkt heel goed, na een paar dagen gebruik significante afname van spierklachten. De verkoper heeft ook service zeer hoog in het vaandel staan, zeer klantgericht en een hele goede afhandeling. Na levering staan zij ook nog helemaal open ervoor om je vragen te beantwoorden en je verder te helpen met het product.
  13. Susanne1979 2021-05-26 14:37:52

    Helpt uitstekend tegen de vastzittende pijn in mijn nek en schouders.
  14. Katrine66 2021-11-30 14:37:43

    Zeer krachtige pen.
  15. 19MB70 2021-10-26 14:37:34

    Werkt goed en is oplaadbaar via usb. De 5 hulpstukken zijn ook prettig. De gelpotjes waren leeg, maar dit is door Bolusso.nl opgelost door een extra korting te geven.
  16. PietdeG 2021-10-20 14:37:23

    Echt een top product! Veel beter als andere pennen die ik in bezit heb gehad. Kortom echt een aanrader!
  17. Djojoo99 2021-08-18 13:43:31

    Het werkt echt heerlijk! Zo fijn dat je nu zelf die ontspanningsmassage kunt doen. Lekker lichtgewicht apparaat en zeer gebruiksvriendelijk!
  18. Niekmaat 2021-05-20 13:43:16

    Mooi en van goede kwaliteit
  19. Shelien V. 2021-09-15 22:53:34

    Fijn product die doet wat hij moet doen. Ideaal voor de single vrouwen die wat spanning zoeken in de corona tijd.
  20. Susanne1979 2021-08-25 22:53:12

    Na ervaring met professioneel apparaat bij fysiotherapie werd aangeraden de behandeling thuis ook te doen. Dit apparaat voldoet ruimschoots aan wat daarvoor nodig is zonder een professioneel apparaat van honderden euro's meer te moeten aanschaffen. Met veel kracht kan er op de spieren ingewerkt worden, maar op lage snelheid is het ook prettig als de spier iets pijnlijker is.
De waardering van bolusso.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 8 reviews.